Join our team!

We hire people to work for our subsidiary companies and companies in which we have invested in. Our experts typically work on company’s support functions. We have multiple interesting start-up companies in our portfolio to work with.

At Winterbackwoods you can work full-time or part-time. Winterbackwoods is also a great place to complete your internship alongside your studies.

Myynnin ja projektitoiminnan assistentti

Etsimme osa-aikaista tai täysipäivästä myynnin ja/tai projektitoiminnan assistenttia. Työ soveltuu hetken jo työelämässä olleelle, vastavalmistuneelle tai korkeakouluopiskelijalle, joka haluaa työskennellä opintojen ohella.

Asiakaspalvelija

Aloita uusien haasteiden parissa ja hae Louhen asiakapalvelijaksi.

Asiakaspalveluun

Jos nautit asiakasrajapinnassa työskentelystä, teknologia-ala kiinnostaa ja haluat päästä alalle – tai olet opiskelija, joka etsii osa-aikaista työtä – niin asiakaspalvelijan tehtävä voi hyvinkin olla sinun juttusi.

Asiakaspalvelijan tehtävänkuvan ydin on asiakaspalvelu eri kanavissa. Käsiteltävien palvelupyyntöjen aihepiirit vaihtelevat sopimusten ja laskutuksen hallinnasta haastavampien ongelmien selvitystyöhön sekä asiakkaiden opastamiseen ja tiedusteluihin vastaamiseen.

Erinomaiset viestinnälliset taidot, reipas asenne ja halu oppia ovat ensisijaisen tärkeitä ominaisuuksia tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa. Työskentelet tiimissä muun asiakaspalveluhenkilöstön kanssa, joten apua on saatavilla. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen.

Työssä pääsee hyödyntämään myös myynnillistä osaamista ja tienaamaan lisää tuloja neuvomalla asiakkaita oikean tuotteen valinnassa.

Hakijalta edellytämme ennen kaikkea asiakaspalveluhenkisyyttä, ongelmanratkaisukykyä sekä hyviä viestinnällisiä taitoja suomeksi.

Aikaisempi kokemus myyntityöstä puhelimessa, asiakaspalvelutehtävistä tai service desk –toiminnasta ovat plussaa, mutta eivät välttämättömiä. Eduiksi laskemme alaan liittyvän koulutuksen, sertifioinnit sekä kokemuksen Google Workspace tai Google Cloud ratkaisusta tai WordPress:stä. Myös Microsoft 365 ympäristön tuntemuksesta on hyötyä.

Asiakaspalvelutehtävät toimivat hyvin ensimmäisenä työtehtävänä ja näyttöjen ja osaamisen kasvun myötä konsernissa on mahdollista siirtyä toisiin tehtäviin mielenkiintosi mukaan.

Myyntiin

Winterbackwoods konsernissa on aina paikka hyvälle myyjälle ohjelmistoalalla. Meillä on tarjolla erilaisia myyntirooleja prospektoinnista ja buukkauksesta monipuoliseen etämyyntiin (inside sales). Löytyy myös myynnin assistentin tehtäviä, sekä enemmän kokemusta vaativia B2B-ratkaisumyynnin työpaikkoja.

Käytössäsi aina kilpailukykyinen ratkaisuportfolio ja organisaation ja muun tiimin tuki.

Myynnissä vastaat itsenäisesti tavoitteiden saavuttamisesta. Saat suunnitella oman kalenterisi sisällön ja luoda itsesi näköisen työn annettujen raamien sisällä. Tavoitteet vaihtelevat myyntiroolisi mukaisesti. Meillä on kannustava palkkausjärjestelmä ja sinua palkitaan kaupoista ja tavoitteiden saavuttamisesta pohjapalkan lisäksi.

Osaat kuunnella, olet utelias ja olet mielelläsi yhteydessä asiakkaisiin – uusiin ja vanhoihin. Henkilönä olet oma-aloitteinen, vastuullinen, tuloshakuinen ja asiakaskentällä viihtyvä. Pidät lupauksesi ja langat käsissäsi. Työyhteisön jäsenenä olet positiivinen tiimipelaaja, joka arvostaa avointa työilmapiiriä ja tsemppaa tarvittaessa.

Voit olla vasta työelämässä aloitteleva innokas tekijä tai jo muutaman vuoden työkokemuksella varustettu osaaja. Pääasia on, että sinulta löytyy aito kiinnostus asiakkaisiin ja haluun ratkaista heidän haasteitaan. Tarjoamme sinulle monipuolisen työkuvan ja mahdollisuuden kehittää itseäsi.

Ohjelmistokehittäjiä

Meillä devaajat toimivat tiiviissä yhteistyössä ja yhtenä kokonaisuutena liiketoimintaosaajien keskellä. Arjessa pidämme päätöksenteon lähellä itse tekemistä ja tekijänä pääset vaikuttamaan konkreettisesti palvelumme lopputulokseen. Siksi parhaiten meillä viihtyvät devaajat, jotka ovat teknologian lisäksi kiinnostuneita osallistumaan myös verkkopalvelun suunnitteluun ja käyttäjien tarpeiden ratkaisuun.

Voit olla orientoitunut front-endiin, back-endiin tai siltä väliltä. Kehitysteknologioitamme frontissa ovat mm. JavaScript, Vue sekä Backbone.js ja backendissä on toteutuksia mm. PHP, Java, Python -ohjelmointikielillä, sekä Serverless (AWS), relaatiotietokanta, Redis -teknologioilla. Osaaminen ja kiinnostus verkkokaupasta, IAM:sta, CI/CD sekä DevOpsista yleisesti on erittäin hyödyllistä.

Voit olla jo kokeneempi tekijä tai vasta urasi alkuvaiheessa. Meille tärkeintä on, että pidät työstäsi, olet kiinnostunut työskentelemään start-up ympäristössä ja sinulla on halua kehittyä ja kasvaa firman mukana. Haluamme kehittää myös omaa tekemistämme, joten sinunkin mukanasi tuoma näkemys ja kokemus ohjelmistokehityksen parhaista käytännöistä katsotaan eduksi. Maksamme myös kilpailukykyistä palkkaa ja bonuksia osaamisen, kokemuksen ja kykyjen mukaan.

Johtoa

Kaikkihan tietää, että vika on aina johdossa, siksi me ei teitä palkata.

No jos kuitenkin tuntuu siltä, että on jotain sellaista osaamista, jolla startup-yhtiöt saa nousukiitoon aina voi, ja joskus jopa kannattaa ottaa yhteyttä.

Todennäköisesti sinulle maksetaan huonoa palkkaa, jos sitäkään, joudut tekemään pitkää päivää ja laittamaan omaa rahaa kiinni jonkun startupin osakkeisiin.

Vieläkö kiinnostaa? – Ok, riittävän hullu meille, ota yhteyttä!

Harjoittelijaksi

Tarvitsetko harjoittelupaikkaa? Tarjoamme myynnin, asiakaspalvelun ja ohjelmistokehityksen harjoittelupaikkoja vähintään kolmen kuukauden harjoitteluun.

Haemme harjoittelijaa, joka pystyy suorittamaan harjoittelun joko opintojen ohessa tai kokoaikaisesti, ja mieluiten kyseessä olisi tutkintoon kuuluva pakollinen työharjoittelujakso.

Harjoittelu meillä on palkatonta, mutta kustannamme salaatti/keittolounaan ja seutulipun (jos sille on tarve).

Harjoittelun jälkeen on mahdollista työllistyä kesätöihin, jatkaa töitä osa-aikaisena koulun ohella tai siirtyä pysyvään työsuhteeseen. Edellytyksenä tälle toki on, että harjoittelu on mennyt suunnitelmien mukaisesti.