Asiakaspalvelija kasvavaan tiimiin

Aloita uusien haasteiden parissa ja hae Louhen asiakapalvelijaksi.

LOUHI YRITYKSENÄ

Louhi (www.louhi.fi) on 2005 perustettu digitaalisia yritysratkaisuja tarjoava yritys. Palveluitamme käyttää yli 22 000 asiakasta aina isoista pörssiyrityksistä kuluttajiin asti. Palveluitamme ovat verkkotunnukset, webhotellit, sähköpostit yrityksille (Google Workspace) sekä modernit työkalut verkossa tapahtuvan työskentelyn mahdollistamiseksi (Goodi -palvelut). Olemme Google-kumppani Suomessa.

Toimintamme keskiössä on asiakkaan laadukas palvelu ja erinomainen asiakaskokemus.

Yhtiömme liikevaihto vuodelle 2022 oli 3,0 MEur ja toimintamme on kasvavaa ja kannattavaa. Toimipisteemme sijaitsee Espoon Leppävaarassa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Olemme 100% suomalaisessa omistuksessa oleva yhtiö.

TEHTÄVÄKUVAUS

Asiakaspalvelijana hoidat asiakaspalvelutehtäviä monikanavaisesti puhelimen, chatin ja sähköpostin välityksellä. Olet asiakkaiden ensimmäinen kontaktipiste ja tärkeä osa asiakaspalvelutiimiä, jossa muut Louhen asiantuntijat ovat tukenasi. Autat asiakasta erilaisissa tilanteissa, ratkot ongelmia, vastaat asiakkaan vaihteleviin kysymyksiin ja toimitat palveluita asiakkaille.Tarvittaessa siirrät pyynnöt eteenpäin muille asiantuntijoillemme esikäsiteltyinä.

Tässä tehtävässä työskentelet 37,5 tuntia viikossa toistaiseksi voimassa olevalla työsopimuksella. Työaikasi sijoittuvat ma-pa klo 8-18 välille sovitun vuorokierron mukaisesti. Teemme töitä hybridimallilla ja etätyöt
ovat osa tapaamme toimia.

Yrityksen toimitilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Upseerinkatu 1, Leppävaara, Espoo.

MITÄ ODOTAMME SINULTA?

Tässä tehtävässä tärkeintä on palveluhenkisyys, reipas asenne ja halu oppia uutta. Työ on välillä nopeatempoista ja intensiivistä, joten toivomme ettet hätkähdä hektisyyttä.

Kielitaidon osalta edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa ja hyvää englannin kielen osaamista suullisesti ja kirjallisesti (chat, email).

Palvelumme ovat teknisiä, mutta kattava perehdytyksemme ja muut asiantuntijamme pitävät huolen siitä, että opit tarvittavat asiat eikä sinun tarvitse sitä pelätä.

TARJOAMME SINULLE

Vakituisen työsuhteen jatkuvasti kehittyvässä ja kasvavassa organisaatiossa. Erinomaisiin työsuhde-etuihimme kuuluvat mm.:

  • Lounas-, kulttuuri- ja liikuntaedut
  • Normaalia laajempi työterveyspalvelut laajennetulla terveysvakuutuksella
  • Kiinteän palkan lisäksi erinomaisista työsuorituksista saa henkilökohtaisen palkkion
  • Koko yrityksen yhteisten tavoitteiden saavuttamisesta maksettavat kvartaalibonukset
  • Hyvän provision asiakaspalvelutilanteessa tapahtuvasta myynnistä.

Louhi on osa laajempaa Winterbackwoods (www.winterbackwoods.com) konsernia. Tarjoamme hyvät mahdollisuudet kehittymiseen Louhessa tai siirtojen kautta konsernin muissa yhtiöissä, oman kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaisesti.

Liity mukaan kasvavaan tiimiimme

Käytämme rekyrtoinnissa apuna konsernimme emoyhtiön Winterbackwoodsin henkilöstöpalveluja. Jätä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV oheisella lomakkeella.

Emme halua kenenkään tekevän turhaa työtä, joten CV:si ja hakemuksesi kieli voi olla suomeksi tai englanniksi tai toinen toisella ja toinen toisella kielellä. Liitä hakemukseesi myös palkkatoiveesi.

Jos kaipaat lisätietoja, niin kilauta meille:

-Mikael Kääriäinen, operatiivinen johtaja, puh. 046 600 3607 tai
-Mika Paavola, toimitusjohtaja, 040 833 4532

Täytämme tehtävän sopivan hakijan löytyessä, joten toimi heti!