Järjestelmäasiantuntija

Oletko kokenut järjestelmäasiantuntija, joka hakee uusia haasteita ja haluaa olla kehittämässä uusia palveluja? Haluaisitko liittyä osaksi tiimiä kasvattamaan omaa osaamistasi ystävällisten ja ammattitaitoisten työkavereiden seurassa? Tervetuloa meille järjestelmäasiantuntijaksi!!

Haemme sinua mukaan joukkoomme Espooseen vakinaiseen työsuhteeseen!

Louhi yrityksenä

Louhi on 2005 perustettu verkkotunnus-, webhosting- ja digitaalisia yritysratkaisuja tarjoava yritys. Palveluitamme ovat verkkotunnukset ja webhotellit ja niihin liittyvät lisäarvopalvelut sekä sähköpostit yrityksille (Google Workspace)ja modernit työkalut verkossa tapahtuvan työskentelyn mahdollistamiseksi (Duuers SaaS-ratkaisu ja Goodi™ -palvelut). Olemme Google-kumppani Suomessa.

Toimintamme keskiössä on asiakkaan laadukas palvelu ja erinomainen asiakaskokemus, sekä asiantunteva konsultoiva ote asiakkaiden ongelmien ratkaisemisessa.

Yhtiömme liikevaihto vuodelle 2020 oli 2,6 MEur ja toimintamme on kasvavaa ja kannattavaa. Toimipisteemme sijaitsee Espoon Leppävaarassa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Olemme 100% suomalaisessa omistuksessa oleva yhtiö.

Mitä tulisit tekemään?

Pääset osaksi tekniikkatiimiämme, jonka asiantuntijat varmistavat 22 000 asiakkaalle sujuvat hosting palvelut ja hyvän asiakaskokemuksen.

Tulet työskentelemään Linux ja VMWare-ympäristöjen ja lisääntyvissä määrin myös Google Cloud Platformin parissa. Saat kattavan perehdytyksen lisäksi jatkuvaa tukea sekä ammattitaitoisilta työkavereiltasi, mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja jättää sormenjälkesi uusien palveluiden kehittämisessä.

Sinulla on myös mahdollisuus sertifioitua Google Cloud Platform -osaajaksi valitsemallasi erikoistumisalueella.

Tehtäväkuvaus ja vaadittava osaaminen

Tehtäviisi kuuluu Louhen tuotantoympäristön ylläpito sekä kehittäminen. Työtä tehdään tiiviissä yhteistyössä muun ylläpitotiimin sekä asiakaspalvelun kanssa. Autat myyntiä sopivien palvelukokonaisuuksien rakentamisessa sekä asiakaspalvelua teknisempien palvelupyyntöjen ratkaisemisessa. Tarvittaessa viestit myös asiakkaille suoraan, joten viestinnälliset taidot suomeksi ja englanniksi tulee olla hyvällä tasolla. Tehtävässä pääset osallistumaan myös uusien palveluiden määrittelyyn, suunnitteluun ja toteuttamiseen, joten osoitat kiinnostusta uutta teknologiaa ja sen tuomia mahdollisuuksia kohtaan.

Toivomme hakijalta:

  • Kokemusta Linux-palvelimien ylläpidosta
  • VMWare-osaamista
  • Tuntemusta webhosting-palveluista sekä teknologioista
  • Ongelmanratkaisukykyä sekä palveluasennetta

Eduiksi laskemme alaan liittyvän koulutuksen, sertifioinnit sekä kokemuksen WordPressistä, cPanelista, konttiteknologioista ja AWS ja Google Cloud Platform -ratkaisuista.

Työn pääasiallinen suorituspaikka on yrityksen toimitilat Upseerinkatu 1, Leppävaara, Espoo.

Tarjoamme

Vakituisen työsuhteen jatkuvasti kehittyvässä ja kasvavassa organisaatiossa. Erinomaisiin työsuhde-etuihimme kuuluvat mm.:

  • Salaatti/keittolounas yrityksen työpaikkaravintolassa
  • Työterveyspalvelut
  • Kiinteän palkan lisäksi kk-bonukset hyvistä työsuorituksista, sekä yrityksen yhteisen kaikkia koskevan bonusmallit ja palkkiot
  • Omasta myynnistä maksettavan provisiopalkan

Liity mukaan kasvavaan tiimiimme

Käytämme rekyrtoinnissa apuna konsernimme emoyhtiön Winterbackwoodsin henkilöstöpalveluja.

Jätä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV oheisella lomakkeella.

Lisätietoja toimitusjohtaja Mika Paavola, mika.paavola@louhi.fi, +358 40 833 4532.

Täytämme tehtävän sopivan hakijan löytyessä, joten toimi heti! Hakuaikamme päättyy 19.12.2021