Myynnin ja projektitoiminnan assistentti

Winterbackwoods Oy on suomalainen kehitys- ja sijoitusyhtiö. Yhtiö tekee varhaisen vaiheen sijoituksia kasvuyhtiöihin. Yhtiö on vähemmistöosakkaana n. 20 suomalaisessa ohjelmistoja- ja palvelualan-yhtiössä.

Etsimme osa-aikaista tai täysipäivästä myynnin ja/tai projektitoiminnan assistenttia. Työ soveltuu hetken jo työelämässä olleelle, vastavalmistuneelle tai korkeakouluopiskelijalle, joka haluaa työskennellä opintojen ohella.

Työ on monipuolista It-alan työtä SaaS-ohjelmistojen parissa. Työssä pääsee näkemään startup-yhtiöiden kasvuvaiheita varhaisista sijoituksista aina exit-vaiheisiin. Työssä oppii laaja-alaisesti perusteita kasvuyhtiöiden myynnistä ja asiakasprojekteista.

Kokeneemmalle tekijälle työ tarjoaa hyvät urapolut ja mahdollisuuden oppia käyttämään markkinoiden johtavia SaaS-tuotteita, kuten Pipedrive, Asana, Freshdesk, ActiveCampaign, Hubspot, jne.

Työnkuva koostuu mm. konsernin tytäryhtiöiden (SaaShop, Pilvi, Louhi) asiakasprojektien läpiviennistä ja asiakkaiden auttamisessa näiden SaaS-ohjelmistoihin liittyvissä ongelmissa.

Mitä etsimme

Haemme henkilöä, joka on sosiaalinen, tavoitteellinen ja kykenee viemään projekteja eteenpäin aina maaliin asti, samalla varmistaen että asiakas on tyytyväinen. Henkilö oppii nopeasti ja on hands-on tekijä. Haemme tekijää joka ottaa vastuuta ja on myös valmis sitoutumaan pidemmäksi aikaa, mahdollisesti myös opiskelujen jälkeen alkavalla työuralla (mikäli on vielä opiskelija).

Mitä toivomme

Sitkeyttä, joustavuutta, oma-aloitteisuutta ja kykyä pitää monia lankoja käsissä. Työssä hoidetaan useiden eri yhtiöiden myynnin, markkinoinnin tai projektitoiminnan kehittämiseen liittyviä asioita, sekä toimitaan myös myyntijohdon assistenttina hallinnollisten asioiden hoitamisessa.

Mitä tarjoamme

Paikan kotimaisen It-alan kasvuyhtiöiden ytimestä, jossa voi oppia ja kehittyä. Jos kyvyt ja tahto riittää, mahdollisuuden edetä uralla vastuullisiin johtotehtäviin asti ja myös menestyä taloudellisesti.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi oheisella lomakkeella.