Toimintaa tukevat palvelut – suunniteltu startup-yhtiöille sopiviksi

Isot ostaa isoilta, pienet ostaa pieniltä – keneltä startup ostaa? Startup on kasvuyhtiö, ensin pieni, mutta suuntana suuruus. Me tunnemme startup-yhtiöt, ei pelkästään sen takia, että teemme sijoituksia niihin, vaan koska olemme syntyneet startup-yhtiöiden tarpeista.

Winterbackwoods -konsernin osakkuusyhtiöt, kuten Louhi, Pilvi ja SaaShop ovat kaikki pieniä kasvuyhtiöitä. Heidän tarpeet ja toiminnan tehokkuus on ohjannut palvelutarjontamme muodostumista. Olemme tuotteistaneet peruspalveluita ja asiantuntijapalveluita, joita useimmat startup-yhtiön tarvitsevat kasvunsa jossain vaiheessa.

Aikaisen vaiheen startup (Pre-seed/Seed) ei voi palkata omaa resurssia jokaiseen tarpeeseen. Usein yhtiöltä kuluu paljon aikaa sopivien kumppaneiden löytämiseen ja valintaa. Kumppanin koko ja tapa toimia voi olla ylimitoitettu alkuvaiheen yritykselle.

Tukifunktioihin tehtävät investoinnit voivat olla väärin mitoitettuja jos startup:in perustajilla ei ole kokemusta yritysten aloittamisesta ja kasvattamisesta.

Edullisia palveluita startup-yhtiöille – investoinnit arvon luontiin, ei tukipalveluihin.

  • Winterbackwoods Oy
  • Upseerinkatu 1
  • 02600 Espoo, Finland
  • VAT: FI10900221
  • Business ID: 1090022-1